Pachnące zawieszki

dodane przez pawel

Dnia 30 listopada 2023 odbyło się kolejne spotkanie Grębkowskiego Klubu Seniora. Na początek wymiana książek w bibliotece, pogaduchy przy kawie i smakołykach przygotowanych przez seniorki, a potem warsztaty pt. „Pachnące zawieszki”. Do poprowadzenia zajęć zaprosiliśmy Panie: Annę Wikieł i Beatę Wąsowską – instruktorki z Warsztatów Terapii Zajęciowej w Jaworku. Do zrobienia zawieszek wykorzystano dowolne formy silikonowe, wosk, zapachy, kolory, suszki(suszone zioła, ziarna i kwiaty).okazało się, że zawieszki są ciekawą ozdobą i jednocześnie naturalnym odświeżaczem do pomieszczeń lub szafy. Było dużo zabawy, a każdy kto stworzył sobie zawieszkę, zabrał ją do domu tradycyjnie przy spotkaniu nie zabrakło ciekawych rozmów, śmiechu i dużo dobrej zabawy. Serdecznie dziękujemy Paniom z WTZ w Jaworku za przygotowanie i poprowadzenie bardzo inspirujących warsztatów i oczywiście polecamy się na przyszłość.